Štihanje? Ne, hvala

KNJIGA Štihanje? Ne, hvala

Želite za družino sonaravno vzgojiti obilje zelenjave, pa velikokrat zmanjka časa in plevel, škodljivci ter suša naredijo še dodatne preglavice?
Knjiga Štihanje? Ne, hvala vam bo pomagala priti do lahkotnejšega vrtnarjenja in zavidanja vrednih uspehov:

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 2,90 €. Kliknite tukaj za naročilo dveh ali več knjig.Kako z manj dela do izjemno produktivnega sonaravnega vrta?

Spoznaj, kako pripraviti in negovati tla brez prekopavanja, v velikosti od 2 do 500 m2.


BREZPLAČNO BESEDILO IZ KNJIGE ŠTIHANJE? NE, HVALA TUDI NA TEJ POVEZAVI - Dvignjena greda - idealna za prve vrtnarske korake


Kako ti bo knjiga pomagala pri pripravi tal in negi vrta?

V knjigi je zapisano vse kar morate vedeti za pravilno pripravo vrta brez prekopavanja, in zakaj je to tako pomembno. Ne gre za modno muho, temveč za vzgojo po načelih Narave.

✅ Navedeni so konkretni postopki priprave tal za nove in obstoječe, velike in male vrtove, da dosežemo univerzalno rodovitna tla, mnogo manj pleveli ter do 95 % manj zalivanja.

✅ Knjiga vodi vrtnarja skozi vrtno sezono, mu nudi vse informacije za nego tal in rastlin v vseh 4 letnih časih z najpomembnejšimi napotki za obilje pridelkov.

 Pomembno!

 Knjiga bo za vedno spremenila vaš pogled na vrtnarjenje in morali boste odgovarjati na veliko vprašanj sosedov in prijateljev, ki se bodo čudili čudovitim pridelkom. Potem jim priporočite to knjigo.

 


Uporabi pravilne tehnike in postani mojster

Priprava vrta brez prekopavanja tal je enostavna in uspeh je zagotovljen, ko se držimo opisanih postopkov v knjigi. Praktični primeri vodijo skozi vse leto – od minimalnega vloženega truda in energije pri pripravi tal, zmanjšanja plevela in zalivanja med rastno sezono do končnih čudovitih pridelkov. Idealno za ustvarjanje domače samooskrbe poleg vsakodnevnih obveznosti kot so služba in družina.

 

Knjiga: Štihanje? Ne, hvala
Število strani: Datum izdaje: Format: Vezava: Št. natisa:
136 7. 2. 2018 235 mm x 165 mm mehka vezava 3. natis

 

Knjiga Štihanje? Ne, hvala je na voljo tudi v prodajalnah Mladinske knjige in DZS po celi Sloveniji.

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 2,90 €. Kliknite tukaj za naročilo dveh ali več knjig.


Preberi mnenja vrtnarjev, ki jim knjiga poenostavila vrtnarjenje

Mnenja


O avtorju

Robert Špiler je po zaključenem študiju leta 2013, s polno glavo idej in mladostne energije, na gozdni jasi skupaj s Tjašo Štruc sestavil čudovito malo hiško ter poleg vzpostavil velik vrt.

Pri vsega 22. letih sta kot mlad par začela živeti njuno preprosto življenje in odkrivati lepote Narave. Po mnogo uspešnih in tudi zgrešenih vrtnih poizkusih, predvem pri delu kot Vrtnar na vrtovih strank in na lastnem vrtu, so ostala le najboljša spoznanja - akademska, praktična, družinska, permakulturna in biodinamična, ki jih na različne načine predaja naprej. Na vrtu se uporablja predvsem obilna kompostna zastirka v kombinaciji z ostalimi organskimi materiali, ki zaščitijo zemljo in imitirajo pogoje v Naravi. Tako so dosežena rodovitna tla, mnogo manj pleveli in za 95% manj zalivanja; vse to brez prekopavanja ali obračanja zemlje. Prelepo, da bi bilo res? Ničesar ne skriva, njegovo delo, slike, objave, posnetki so dovolj zgovorni sami zase. Starejše vrtnarke in kmetje ob pogledu na zemljo vidijo zgolj trpljenje in delo. Robert vidi vrtnarjenje kot nekaj lahkotnega, kreativnega in sproščujočega. Ob sodelovanju z Naravo ima tudi veliko razlogov za praznovanje in veselje, ter seveda obilje domačih pridelkov. Mnogi so s pomočjo nove knjige že občutili veliko čudovitih trenutkov vrtnarjenja in ti božanski občutki so na voljo tudi tebi.


Te zanimajo tudi druge knjige iz zbirke Vrta Obilja?

 

Preberi več o knjigi Zelenjava od semena do pridelka, v kateri je znanje o vzgoji 50 najpogostejših vrtnih rastlin, ki jih najdemo na slovenskih vrtovih.

Preberi več o knjigi Kompost? Ja, prosim, v kateri  je zbranih 20 praktičnih receptov za kompostiranje.

Preberi več o knjigi Otroška pot obilja,  ki je namenjena novim generacijam, ki bodo vrtnarile iz ljubezni in ne iz pomanjkanja.


Robert Špiler