Spadaš med tiste vrtnarje, ki se vsako leto borijo proti plevelu in na koncu vedno izgubijo boj? Potem si na pravi strani. Nihajna motika MINI 80 je najhitrejša pri okopavanju tal in pletju plevela okoli gosto zasajenih rastlin.

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 4,90 €. Ob naročilu dveh ali več nihajnih motik, je poštnina brezplačna.Kako dela nihajna motika v praksi?

Spoznaj, kako lahko Nihajna motika MINI 80 spremeni tvoj način vrtnarjenja. Oglej si vse posebnosti in predstavitev orodja v spodnjem videu.


Zakaj je Nihajna motika MINI 80 tako posebna?

Nihajna motika MINI 80, širine 80 milimetrov je narejena za vrtnarje, ki gojijo zelenjavo posajeno bolj gosto skupaj in si želijo preciznega dela.

Med vrstami solate, motovilca, špinače ali druge gosto zasajene zelenjave z njo natančno odstranimo plevel. Nihajni člen se prilagaja terenu in učinkovito odreže korenine plevela ter okoplje zemljo. Je nasajen na polakirano slovensko jesenovo držalo, ki ga uporabljamo v pokončni telesni drži za enostavno manevriranje med rastočo zelenjavo.

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 4,90 €. Ob naročilu dveh ali več nihajnih motik, je poštnina brezplačna.


Pozitivni učinki na zdravje in rastline

 

✅ Zmanjšamo bolečine, ki pogosto izvirajo iz prisilnih položajev.

✅ Izboljšamo držo, kar posledično zmanjšuje utrujenost po opravljenem delu.

✅ Preprečujemo morebitne poškodbe mišic in sklepov, ki nastanejo zaradi obremenitve.

✅ Učinkovito odstranimo plevel iz obdelovanih površin do kar 10x hitreje.

✅ Preprečimo rast novega plevela.

✅ Ohranimo korenine rastlin nedotaknjene.

 ✅Rastline prejemejo več svetlobe, saj ni sence zaradi plevela.

✅ Okoli rastlin se oblikuje bolj zrahljana prst, ki spodbuja boljšo rast.


 

Mnenja zadovoljnih uporabnikov

Že več kot 20.000 vrtnarjev dosega izjemne rezultate pri obvladovanju plevela. Med njimi so mladi in izkušeni vrtnarji, ki vrtnarijo na različnih vrstah tal in imajo skupno željo po obilju domačih pridelkov.

Mnenje zadovoljnega uporabnika iz Bizeljskega

Mnenje zadovoljne uporabnice iz Laškega


Garancija na zadovoljstvo in kakovost

Za vas smo izbrali najboljše materiale, da smo lahko oblikovali premium vrtno orodje - Nihajno motiko MINI 80. Če z orodjem niste zadovoljni, imate možnost, da ga brezplačno vrnete v roku 14 dni in vrnili vam bomo denar. Orodje je opremljeno z 10-letno garancijo na kovinski del ter 1-letno garancijo na leseni del. Rezilo je izdelano iz visokokakovostnega nerjavečega jekla, ki ostane ostro dolgo časa.

Vrt Obilja Boben


Prejmi brezplačno predavanje Vrt brez plevela

Ob nakupu Nihajne motike MINI80 ti brezplačno podarimo še predavanje Vrt brez plevela v vrednosti 20,90 €.

Predavanje dokončno razbije vse dvome: "Nimam časa", "Plevel bo tako ali tako ponovno odgnal", ...

Spoznaj plevel, razliko med enoletnim in trajnim plevelom, kateri čas je najprimernejši za pletje plevela z nihajno motiko in postani ponosni vrtnar na svojem čudovitem vrtu brez plevela.

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 4,90 €. Ob naročilu dveh ali več nihajnih motik je poštnina brezplačna.


Kako nihajno motiko prejmeš na svoj vrt?

Dostava poteka preko DPD ali GLS dostavne službe. Nihajna motika je že nasajena na držalo in zato jo v celoti zapakiramo v kartonasto škatlo z minimalno uporabo plastike! Tako zapakirana je varna na poti do končne destinacije, kjer se tudi najbolje počuti. To je na vrtu ali njivi, kjer bo zasijala v svojem polnem sijaju.


Te zanima širša nihajna motika?
Nihajna motika 135, s širino rezila 135 mm je idealna za okopavanje med zasajenimi vrstami zelenjave. Z njo na vrtu, njivi ali v vinogradu z lahkoto okopljemo in oplejemo plevel.

Klikni tukaj za več informacij o nihajni motiki 135