Natančno odstranjevanje plevela z ožjo izvedbo nihajne motike, s katero sežemo tudi med bolj gosto zasajeno zelenjavo.

Nihajna motika MINI 80

Nova nihajna motika širine 80 mm.
Okopavanje in odstranjevanje
plevela enostavno tudi med gosto zasajeno zelenjavo.

Slovenski izdelek pod združeno blagovno znamko Vrt Obilja & Boben. Gre za ožjo izvedbo klasične nihajne motike, ki že več let navdušuje vrtnarje.

Vrt Obilja Boben

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 3,90 €. Ob naročilu dveh ali več nihajnih motik je poštnina brezplačna.

 


O nihanji motiki MINI 80

Nihajna motika Vrt Obilja GIF predstavitev

Je najhitrejša pri okopavanju tal in pletju plevela okoli gosto zasajenih rastlin. Nihajna motika mini 80 širine 80 milimetrov je narejena za vrtnarje, ki gojijo zelenjavo posajeno bolj gosto skupaj in si želijo preciznega dela. Med vrstami solate, motovilca, špinače ali druge gosto zasajene zelenjave z njo natančno odstranimo plevel.

Posebnost je v njenem nihajnem členu, ki niha ter s tem rezilo vedno usmeri pod kotom v tla, da lažje zareže. Rezilo je ostro iz obeh smeri in zaradi nihajna reže v obe smeri, ko rinemo in vlečemo orodje po tleh. Orodje za pripravo gredic in za poletno okopavanje med vrstami. V vzvravnani telesni drži z vrtne poti okopljemo gredo brez da bi stopali nanjo. Vse to počnemo pokonci, brez prepogibanja k tlom, saj je orodje nasajeno na dolgo jesenovo držalo in skupaj meri 160 cm. Kovinski deljevceloti izdelan iz nerjavečega jekla (rostfrei).

V širino meri 80 cm in je ožja glede na klasično nihano motiko širine 135 mm. Vsi ostali materiali in dimenzije so enaki.

Zagotovljena je 10-letna garancija na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del. Oblikovana in izdelana v Sloveniji. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla in ostane ostro zelo dolgo. Preostali kovinski del je ravno tako iz nerjevačega jekla. Razdelani detajli naredijo to orodje vrhunsko. Je trajna in funkcionalna, ter lepo oblikovana.Video predstavitev orodja

Oglej si spodnji video in spoznaj delo z nihajno motiko MINI 80 v praksi.


Mnenja uporabnikov

 


Kako nihajno motiko prejmeš na svoj vrt?

Nihajna motika je že nasajena na držalo in zato jo v celoti zapakiramo v kartonasto škatlo z minimalno uporabo plastike! Tako zapakirana je varna na poti do končne destinacije, kjer se tudi najbolje počuti. To je na vrtu ali njivi, kjer bo zasijala v svojem polnem sijaju.