Če na vrtu največ problemov povzroča plevel in nenehno okopavanje vrtnih ali njivskih površin, potem je nihajna motika idealno orodje zate!

Nihajna motika

Okopavanje in odstranjevanje plevela še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.

Slovenski izdelek pod združeno blagovno znamko in že več kot 7000 prodanih nihajnih motik je dokaz za kvalitetno in vsestransko uporabno orodje!

Vrt Obilja Boben

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 3,90 €. Ob naročilu dveh ali več nihajnih motik, je poštnina brezplačna.

POZOR! Kot član Kluba Vrt Obilja prejmeš 10% popust pri nakupu vseh izdelkov + ostale ugodnosti!

 


O nihanji motiki

Za okopavanje, rahljanje tal in odstranjevanje plevela na vrtu, njivi ali v vinogradu. Posebnost je v nihajnem členu, ki ostro rezilo nastavi, da se v obeh smereh enostavno zarine v zemljo in hkrati še spodreže korenine plevelom. Nihajno motiko v pokončni telesni drži le potiskamo naprej in nazaj.

Zaradi robustne izdelave jo uporabljamo v težkih tleh. Je lahka in s širino 12,5 cm idealna za okopavanje med vrstami. V tujini je to orodje že leta nepogrešljivo na več tisočih vrtovih in njivah, sedaj pa je osvojilo tudi Slovenijo.

Nihajna motika uporaba na vrtu - Vrt Obilja

Orodje za pripravo gredic in za poletno okopavanje med vrstami. V pokončni telesni drži z vrtne poti okopljemo gredo brez da bi stopali nanjo.

Zagotovljena je 10-letna garancija na kovinski del in 1-letna garancija na leseni del. Oblikovana in izdelana v Sloveniji. Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla in ostane ostro zelo dolgo. Preostali kovinski del je ravno tako iz nerjevačega jekla. Razdelani detajli naredijo to orodje vrhunsko. Je trajna in funkcionalna, ter lepo oblikovana.

 


Mnenja uporabnikov

 


Kako nihajno motiko prejmeš na svoj vrt?

Nihajna motika je že nasajena na držalo in zato jo v celoti zapakiramo v kartonasto škatlo z minimalno uporabo plastike! Tako zapakirana je varna na poti do končne destinacije, kjer se tudi najbolje počuti. To je na vrtu ali njivi, kjer bo zasijala v svojem polnem sijaju.