Če na vrtu največ problemov povzroča plevel in nenehno okopavanje vrtnih ali njivskih površin, potem je nihajna motika idealno orodje zate!

Nihajna motika

Že več kot 3000 prodanih nihajnih motik je dokaz za kvalitetno in vsestransko uporabno orodje!

Okopavanje in odstranjevanje plevela še nikoli ni bilo tako hitro in enostavno.

Dostava v 1-2 delovnih dneh. Poštnina znaša 3,90 €. Ob naročilu dveh ali več nihajnih motik, je poštnina brezplačna.

POZOR! Kot član Kluba Vrt Obilja prejmeš 10% popust pri nakupu vseh izdelkov + ostale ugodnosti!


 


O nihanji motiki

Za okopavanje, rahljanje tal in odstranjevanje plevela na vrtu, njivi ali v vinogradu. Posebnost je v nihajnem členu, ki ostro rezilo nastavi, da se v obeh smereh enostavno zarine v zemljo in hkrati še spodreže korenine plevelom. Nihajno motiko v pokončni telesni drži le potiskamo naprej in nazaj.

Zaradi robustne izdelave jo uporabljamo v težkih tleh. Je lahka in s širino 12,5 cm idealna za okopavanje med vrstami. V tujini je to orodje že leta nepogrešljivo na več tisočih vrtovih in njivah, sedaj pa je osvojilo tudi Slovenijo. Zagotovljena je 15-letna garancija. Oblikovana in izdelana v Veliki Britaniji.

Orodje za pripravo gredic in za poletno okopavanje med vrstami. V pokončni telesni drži z vrtne poti okopljemo gredo brez da bi stopali nanjo.

Rezilo je izdelano iz nerjavečega jekla in ostane ostro zelo dolgo. Preostali kovinski del je ravno tako iz nerjevačega jekla. Razdelani detajli naredijo to orodje vrhunsko. Je trajna in funkcionalna, ter lepo oblikovana.

Mnenja uporabnikov