WEBINAR

Predstavitev nove knjige Zelenjava od semena do pridelka [ZAKLJUČENO]


Posebna ponudba

Za vse udeležence webinarja sva pripravila posebno kodo WEBINAR15 za 15 % popust, ki se izteče danes, ob polnoči. Velja na vse izdelke iz spletne trgovine. Pohiti.

countdownmail.com
Knjiga Zelenjava od semena do pridelka
V knjigi je zbrano znanje o vzgoji 50 najpogostejših vrtnih rastlin, ki jih najdemo na slovenskih vrtovih. Postopki in izkušnje izhajajo iz večletnega vrtnarjenja na Vrtu Obilja, kjer vrtnariva avtorja Tjaša Štruc in Robert Špiler.

Uporabi kodo WEBINAR15 za 15 % popust.

*Koda velja tudi na ostale (že znižane) izdelke iz naše spletne trgovine. Kodo vneseš v košarici.

Knjiga o zelenjavi + vrtni meter
Priljubljeni komplet z novo knjigo in vrtnim metrom Vrt Obilja & Posadi.si. Sadilne razdalje na metru so skladne s priporočili Vrta Obilja, ki so podrobno predstavljene v knjigi. Dolg je 4 m, kar je tipična dolžina gred na vrtovih v Sloveniji.

Uporabi kodo WEBINAR15 za 15 % popust.

*Koda velja tudi na ostale (že znižane) izdelke iz naše spletne trgovine. Kodo vneseš v košarici.

Zbirka knjiga Vrta Obilja
Zbirka zaokrožuje tri knjige (Štihanje? Ne, hvala, Kompost? Ja, prosim in Zelenjava od semena do pridelka) ki vrtnarja v celoti opolnomočijo za sonaravno vrtnarjenje brez prekopavanja tal. Zbirko sta napisala Tjaša Štruc in Robert Špiler.

Uporabi kodo WEBINAR15 za 15 % popust.

*Koda velja tudi na ostale (že znižane) izdelke iz naše spletne trgovine. Kodo vneseš v košarici.


Vrt Obilja zelenjava

Vtisi prvih bralcev nove knjige o zelenjavi

Včeraj sem prejela vajino knjigo. Sem že na 88. strani. Res sem jo vesela. Imam precej knjig o ekološkem vrtnarjenju, vendar je preglednost vajine knjige na 1. mestu. Sistematičen opis od začetka do konca. Lahko vama samo čestitam in se vama zahvaljujem, da delita z nami svoje znanje. Želela bi si, da knjiga ne bi dosegla samo vrtičkarjev, ampak tudi ljudi, ki vrtičkov nimajo, da bi spoznali vrednost zdrave pridelave hrane in se obrnili od nakupov le-te v shopping centrih na lokalne pridelovalce.

Zdenka


Ej točno tole sem potreboval! Enostavno, pregledno, razumljivo brez odvečnega filozofiranja ampak podprto s prakso in lepo slikovno podporo. Danes sem jo dobil in prebral do polovice. Zdaj se bom lahko kosal z vsemi strokovnjaki, ki itak ” vse vejo”. Odlična stvar. Tako prijazno do uporabnika je napisano da bi lahko naslovili tudi Zelenjava za telebane. Zelo priporočam. Aja pa meter! Hvala in zelo uporabna stvar. Sploh zdaj ko imam povsem nove dvignjene grede na vrtu, bo zelo dobrodošel.

Andrej


Prejel sem knjigo Zelenjava od semena do pridelka. Ja, sem vama naredil reklamo za to knjigo in tudi za prvi dve. Vsaka čast Vama za te objave in vse videje, ki sta jih objavila. Še je upanje za mladi svet,da ga navdušita za vrtnarjenje,kot sta tudi mene v začetnih 60 letih. Predvsem gre za to, da se pač lopata čim manj vrti pri štihanju in se postavijo grede s kompostom.
Jože

Je zelo lepa, počasi pa začnem še z branjem in upoštevanjem vajinih nasvetov.

Tilka


Prejel knjigo, lahko Vama samo čestitam za najboljšo knjigo o vrtnarjenju v Sloveniji. V njej je zajeto vse kar potrebujemo vsi, začetniki ali stari vrtnarji. Res se je  potrebno učiti celo življenje.

Tone


Knjiga prispela, pa dodatek tudi. Hvala lepa. Sem malce prelistala, in ugotavljam, da se bom še ogromno novega naučila. Hvala vama za krasne napotke.
Cecilija

Krasna knjiga! Pregledna, razumljiva, brez ‘balasta’ in z vsemi podatki, ki jih rabiš. Za zelenjavo, ki jo največkrat sejemo oz. sadimo. Prav vesela sem, da sem jo dobila. Hvala, da sta bila pridna, zdaj bom našla vse na enem mestu.

Anita