Spoznaj 30 največjih vrtnarjevih napak

in postani mojster vrtnarjenja na podlagi žuljev in znoja drugih

.

Te zanima če tudi ti vsako leto znova ponavljaš te napake na vrtu?

POZOR! Vsebina je namenjena zgolj vedoželjnim vrtnarjem in začetnikom, ki se šele spoznavajo z vzgojo lastne hrane.

Tako kot mora seme pasti na plodna tla, da vzklije, morajo informacijo slišati odprta ušesa.

Skozi 30 najpogostejših vrtnarjevih napak, boš spoznal/a prave tehnike in usmeritve pri tvojem delu. Tako boš v izjemno kratkem času spremenil/a svoj trenutni ali nov vrt v pravo samopostrežno restavracijo – ruski bife. 🙂

Vseh 30 najpogostejših vrtnarjevih napak je napisanih izpod rok Robija in Tjaše iz Vrta Obilja. Nekatere sva počela sama, nekatere napake še danes srečujeva vsakodnevno na vrtovih po Sloveniji. Te vsebine ne boš našel/a nikjer drugje na spletu, zgolj pri Vrtu Obilja v strnjeni in vsem razumljivi obliki.

Tekom razkritja teh napak, prejmeš na svoj email brezplačno kar 3 e-knjige!

Vse razkrite napake prejmeš v obliki emailov, ki bodo z namenom prihajali v zamiku nekaj dni, da lahko informacije sprejmeš in o njih premisliš. Hkrati te boma z rednimi e-nasveti tudi obveščala o novostih in novicah iz Vrta Obilja.

BREZPLAČNO ZNANJE

"30 najpogostejših vrtnarjevih napak"

Prejmeš kar 3 brezplačne e-knjige

Za najpomembnejše segmente vrtnarjenja

DETAJLI IN SKRIVNOSTI

Sveži e-nasveti iz Vrta Obilja

OBVESTILA O NOVOSTIH

O dogodkih, novih knjigah in ostalem dogajanju
Vrt Obilja zelenjava

Kaj pravijo ostali vrtnarji?

Zahvaljujem se vama , da delita javno vsa vajina dela in opravila v vrtu. Tako si lahko tudi ostali malo preplonkamo vajine ideje. Zelim vama veliko zdrave zelenjave in čimmanj škodljivce.

Nevenka J.


Iskrena hvala za vse napotke in nasvete kako skrbeti za vrt. Pri vama mi je najbolj všeč to, da nista samo teoretika, ampak vse tisto, o čem govorita, tudi sama preizkusita in teoeijo preneseta v prakso. Tako nam, vsem vrtnarjem, pokažeta, da vrt ni breme, ampak le veliko veselje. Želim vama še veliko dobrih idej in veselja ter ljubezni do te naše ljube zemlje.

Vesna Gerold


Vrt obilja je čudovita popotnica v svet vrtnarstva. Izkušnje iz prve roke so zlata vredne in nadvse dobrodošla podpora za vse, ki sledimo (in se kdaj pa kdaj znajdemo v slepi ulici). Hvala, ker nam olajšujeta pot. Vajina dobrosrčnost in predanost sonaravnemu življenju je navdihujoča. Planet vriska od veselja, naj raste!

Karmen Zajec


Res sem zadovoljna, da sem vas zasledila na spletu, to, brez štihanja se mi zdi kot revolucija, kjer je uporabljeno znanje iz šolskih klopi povezano z učiteljico Naravo.
Sama nisem toliko “zanesenjak” ali včasih smo rekli ” mahnjena” (vžargonu) na toliko predanost delu v vrtu do samooskrbe, ker nikoli tudi nisem imela vrta (vse življenje do srednjih let sem živela v mestu). Me je pa pritegnilo to logično razmišljanje in uporaba znanja in sledenja Naravi. Všeč mi je tudi ustvarjalnost,  razne rešitve (od zastirk ,opora za  v. fižol in še..) veliko je teh zamisli. Vajine iskušnje so v pomoč in zadovoljstvo vsem nam podobno mislečim vsaj kar se tiče vrtnarjenja.

Milena Z.


Zahvaljujem se vama, ker mi vedno odgovorita na moja vprasanja… Mogoce se vama vprasanja zdijo smesna, vendar meni strasno pomembna, saj letos zacenjam en del vrta po nacinu brez prekopavanja.
Poleg tega da spremljam vaju na fb, you tubu, berem v skupini…. zacnem jutri se z branjem vajine knjige?komaj, komaj cakam?
Hvala ker vse to delita z nami.

Andreja Bakšič Grozdina


Super nasveti. Jih z veseljem spremljam.

Andreja Jaušovec

Čudovita sta, vedno si lahko prebereš koristne informacije, od priprave zemlje, vzgoje sadik, pa sploh vse kar potrebuješ, da vzgojiš svojo “hrano”!

Breda Gladek


Najboljša prikazen za vse, ki se podajajo v svet vrtnarstva. Veliko dobrih idej, ki jih tudi sama sedaj uporabljam pri svojem vrtnarjenju in super za nove ideje, ter semena, ki jih bom uporabila letos. Hvala za vajin trud in čas, da delita svoje izkušnje in znanje z nami.

Zala Strmšek


Res vse pohvale Tjaši in Robiju, da z nami delita vse svoje pridobljeno znanje. Pred letom dni, ko sem se začel zanimati za vrtnarjenje sem med brskanjem zasledil na youtubu ta simpatični par, ki sta sedaj res moj navdih. Z veseljem prebiram in gledam vse vajine posnetke, ki so res dovršeno narejeni in dobro obrazloženi za vse tiste, ki smo se šele začeli ukvarjati z tem čudovitim hobijem. Hvala! Le tako naprej in lepo vrtnarita še naprej ?

Marko K.


Vrt obilja je čudovita popotnica v svet vrtnarstva. Izkušnje iz prve roke so zlata vredne in nadvse dobrodošla podpora za vse, ki sledimo (in se kdaj pa kdaj znajdemo v slepi ulici). Hvala, ker nam olajšujeta pot. Vajina dobrosrčnost in predanost sonaravnemu življenju je navdihujoča. Planet vriska od veselja, naj raste!

Eva Jereb


Za vse vrtičkarje odlični nasveti, hvala, ker to delita z nami ?

Karmen Zajec


Zelo natančno in poljudno razloženi napotki za vsakega začetnika.
Odličen zunanji izgled in podoba.

Anja Plavčak


Po vasih nasvetih je na vrtu vse zastrto s kompostno zastirko. Upam da dezevniki, ki pridno delajo pod zastirko, dobijo novo hrano in se se namnozijo (pooolno jih je). Hvala za vse krasne nasvete. Pa naj pohvalim se nihajno moriko, ki je v polnem zagonu ze 2 leti.

Nina Pap

Vpiši spodaj svoje podatke in spoznaj skrivnosti

.
KOMENTIRAJ