PRENESI BREZPLAČNI PRIROČNIK

Vzgoja okusnih paradižnikov

Od semena do pridelka

Prenesi ultimativni načrt iz dolgoletne vrtnarske prakse, ki ti bo pomagal do obilja paradižnikov. Priročnik je izsek o paradižniku iz knjige Zelenjava od semena do pridelka, kjer je predstavljenih več kot 50 vrtnih rastlin.

Paradižnik ali po domače paradajz je zagotovo ena najbolj priljubljenih vrtnih rastlin na slovenskih vrtovih. Sedaj lahko postaneš mojster vzgoje paradajza tudi ti.

Vtisi bralcev knjige Zelenjava od semena do pridelka

Včeraj sem prejela vajino knjigo. Sem že na 88. strani. Res sem jo vesela. Imam precej knjig o ekološkem vrtnarjenju, vendar je preglednost vajine knjige na 1. mestu. Sistematičen opis od začetka do konca. Lahko vama samo čestitam in se vama zahvaljujem, da delita z nami svoje znanje. Želela bi si, da knjiga ne bi dosegla samo vrtičkarjev, ampak tudi ljudi, ki vrtičkov nimajo, da bi spoznali vrednost zdrave pridelave hrane in se obrnili od nakupov le-te v shopping centrih na lokalne pridelovalce.

Zdenka


Ej točno tole sem potreboval! Enostavno, pregledno, razumljivo brez odvečnega filozofiranja ampak podprto s prakso in lepo slikovno podporo. Danes sem jo dobil in prebral do polovice. Zdaj se bom lahko kosal z vsemi strokovnjaki, ki itak ” vse vejo”. Odlična stvar. Tako prijazno do uporabnika je napisano da bi lahko naslovili tudi Zelenjava za telebane. Zelo priporočam. Aja pa meter! Hvala in zelo uporabna stvar. Sploh zdaj ko imam povsem nove dvignjene grede na vrtu, bo zelo dobrodošel.

Andrej


Prejel sem knjigo Zelenjava od semena do pridelka. Ja, sem vama naredil reklamo za to knjigo in tudi za prvi dve. Vsaka čast Vama za te objave in vse videje, ki sta jih objavila. Še je upanje za mladi svet,da ga navdušita za vrtnarjenje,kot sta tudi mene v začetnih 60 letih. Predvsem gre za to, da se pač lopata čim manj vrti pri štihanju in se postavijo grede s kompostom.
Jože

Je zelo lepa, počasi pa začnem še z branjem in upoštevanjem vajinih nasvetov.

Tilka


Prejel knjigo, lahko Vama samo čestitam za najboljšo knjigo o vrtnarjenju v Sloveniji. V njej je zajeto vse kar potrebujemo vsi, začetniki ali stari vrtnarji. Res se je  potrebno učiti celo življenje.

Tone


Knjiga prispela, pa dodatek tudi. Hvala lepa. Sem malce prelistala, in ugotavljam, da se bom še ogromno novega naučila. Hvala vama za krasne napotke.
Cecilija

Krasna knjiga! Pregledna, razumljiva, brez ‘balasta’ in z vsemi podatki, ki jih rabiš. Za zelenjavo, ki jo največkrat sejemo oz. sadimo. Prav vesela sem, da sem jo dobila. Hvala, da sta bila pridna, zdaj bom našla vse na enem mestu.

Anita