Decembrsko voščilo :)

Sezona 2021 je bila na Vrtu Obilja najbolj drzna do zdaj. Nikoli nisva še tako zgodaj sadila paradižnika (v rastlinjak), gred poleti nisva zaščitila s protitočnimi in prostiinsektnimi mrežami, rastočih rastlin nisva poletni nič zalivala. Ja, so bile posledice in pri določeni zelenjavi slabši pridelek kot prejšnjih sezonah. A kljub vsemu, sva tekom celotne sezone pridelala zelenjave toliko, da sva jo lahko še podarila med družino in najbližje prijatelje. Misliva, da sva najinemu vrtu in celotnemu ustvarjanju nadela pravo ime - Vrt Obilja.

Del najinega ustvarjanja pa ste tudi vsi vi, ki naju redno spremljate, postavljate vprašanja, dajete predloge in povratne odzive. Še bolj vesela sva, ko vidiva, da se po Sloveniji širijo vaši (večji in manjši) vrtovi obilja. To je največja pohvala, ki jo lahko prejmeva za najino delo.

Iskrena hvala za vsak nakup v spletni trgovini, saj le to predstavlja tudi finančno pomoč, ki omogoča kreiranje izobraževalnih video ter pisnih vsebin. V tem najbolj uživava. Upava, da sva s svojim delom in izdelki pomagala tudi tebi v tvoji letošnji sezoni in te (še bolj) navdušila nad vrtnarjenjem. 🙂

Vabljen/a še k ogledu video voščila:

Test kaljivosti starih semen
Setve, sadike in presajanje

Test kaljivosti starih semen

Decembrsko voščilo :)
Razmišljanja in neuspehi

Decembrsko voščilo 🙂